studio


Az eM2 Open Studio-t 2011-ben alapítottuk barátnőmmel, Kis-Németh Mária tervezővel.
Saját márkáink forgalmazása mellett, lakberendezéssel, kiállítások és workshop-ok szervezésével is foglalkozunk.
Fontos számunkra az újrahasznosítás, a környezettudatosság, ami saját márkáink tervezéseinél is megmutatkozik. Ezt a szemléletet visszük tovább az általunk kigondolt enteriőrökben is. (lakás, üzlet, stb.) Előszeretettel illesztünk az általunk megálmodott terekbe saját tervezésű és készítésű, újrahasznosított bútorokat vagy lakás dekorációs tárgyakat. Enteriőrjeink kialakításánál megrendelőnk már meglévő bútorainak újragondolását és átalakítását is örömmel vállaljuk.
2011. szeptemberéig a Gozsdu udvarban működtettük stúdiónkat, ahol a saját termékeink mellett bemutatkozási lehetőséget biztosítottunk képzőművészek, fotóművészek számára. Többek között együtt működtünk a Bárka Színházzal és a Kády Galéria Alapítvánnyal és helyet biztosítottunk festészeti kiállításoknak. Mindemellett több fotókiállítást is szerveztünk és bonyolítottunk le.
2012 tavaszán studionk új helyszínre költözött, a Grandio Party Hostel&Bar udvarába, ahol megnyitottuk első design boltunkat is!


1072 Budapest, Nagy Diófa u. 8.


SHOP


A Grand Village interior and design shop falusi hangulat városi milliőben: a színvilágában a népművészethez visszanyúló enteriőrt régi, saját kezűleg felújított családi bútordarabok teszik otthonossá. A helyszín sem mindennapi, a design shop egy romkocsma és hostel udvarán, egy nyüzsgéssel teli belvárosi dzsungelben kapott helyett.

A kialakításnál az újrahasznosítás volt az elsődleges szempont: a vidék mindennapi életének bútorait, eszközeit helyeztük új kontextusba, így például egy szekrény ajtaja szolgál asztalként, egy szekér darabjai pedig ruhaakasztóként. A nagyszüleim udvarából, sufnijából és padlásáról előkerülő bútorok és eszközök a kezünk alatt új értelmet kaptak, új életre keltek.


A design shopunk kínálatát – a saját termékeinken túl – hazai iparművészek és tervezők munkái teszik még színesebbé. A shopban kapható termékek közös vonása az újrahasznosítás és a magyar népművészet motívumkincseinek újragondolása.
A neves iparművészek és az ismert márkák mellett fiatal, kezdő tervezőknek is lehetőséget adunk a bemutatkozásra.  

A működtetés mellett további tervünk: egy olyan közösséget létrehozni, amelynek célja - az együtt gondolkodáson, egymás inspirálásán és segítésén túl – a magyar design népszerűsítése.
Origo: Ezt kapja a világ Magyarországtól
http://www.origo.hu/kultura/20120712-szuvenirek-budapestrol-ezt-kapja-a-vilag-magyarorszagrol.htmlSzeretlek Magyarország: Nagyi holmijai az őserdőben
http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/nagyi-holmijai-az-oserdoben/
We Love Budapest - Grand Village Designkuckó romközegben
http://welovebudapest.com/hu/uzletek-szolgaltatasok/cikkek/2012/08/16/grand-village-designkucko-romkozegben
Grand Village - szekérrel a belvárosban
Lakáskultúra Magazin, 2012. szeptember