bags

PRETTYBAG with PRETTYPHONE


Öltöztesd fel okostelefonod a Prettyphone tokokkal és magadat a hozzá illő Prettybag táskával!
A táska mérete 22x29cm, lehajtás után 22x25cm.
A tokok egyedi méretben is rendelhetőek!


Dress up your smartphone with Prettyphone cases and yourself with Prettybag! 
As pretty as smart!
Sizes of the bag 22x29 cm, after turn down 22x25 cm.
You can order cases any sizes to fit your phone!


A Buttondoll Design táskáinak tervezésénél a három alapelv: a praktikusság, a változatosság és természetesen az egyediség.


E három elv elegyéből születtek meg a többféle méretben készülő Button Up táskák, amelyek a cserélhető előlapoknak köszönhetően egyszerűen, egy gombolással változatossá tehetők. A cérnával rajzolt textilkollázs előlapok általában újrahasznosított anyagokból készülő egyedi darabok, felgombolásukkal nemcsak az állandó pakolászást úszhatjuk meg, hanem azt is, hogy egy hasonló táska szembejön velünk az utcán.


Vegyél egy alaptáskát és válassz hozzá előlapokat, amit kedvedre variálhatsz! Gombolj a stílussal!

A táskák kétféle méretben kaphatóak, 20x30 és 40x30cm-es. One bag, endless stylish looks! You never have to switch bags again, it`s a simple and cool thing! You  put all of your essentials in just one bag and never have to bother with moving it all to a different bag each time you change your outfit. You start with a base bag, then add any one of our stylish front collages and you`re ready for your day! Button up in style!

Bags are available in two sizes, 20x30 and 40x30 cm. 
The fronts are one-of-a-kind and usually made from recycled fabric.


3WAY


Tipp! Válassz egy táskát, fordítsd meg és máris van egy új táskád, gombold fel a lehajtható előlapot és így kaptál még egy táskát! Még több előlappal, még több lehetőség!Vegyél párat! ;-)


Trick! Let`s have a bag, just turn it and you get another bag, button up the front and now you have a brand new bag! With more fronts, more fun! Get some! ;-)